Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


older | 1 | .... | 21 | 22 | (Page 23) | 24 | 25 | .... | 28 | newer

  0 0

  mooiste stem van china OOOOOOOOOOOO.jpg

  We gaan even naar het hedendaagse China. Alle juryleden geschokt !! De meest geweldige stem van China 2012. Zanger Ping An.
   
  We go to contemporary China. All judges shocked !! The most amazing voice of China 2012 Singer Ping An.
   
   
   

  0 0

  CHINA CCCCCCCCCC DEZE.jpg

  Wij blijven nog even in China. ( Thema ) Dat is China?
   
  We still remain as in China. (Theme) This is China?
   
   
   

  0 0

  • Interesse voor zonnepanelen neemt af?

   Ter vergelijking: in 2011 werden in Vlaanderen nog twintig windmolens op land, vier biogas- en vijf biomassacentrales, een waterkrachtcentrale en 84.000 zonnepanelen opgestart. Samen goed voor 927 megawatt groene energie. Vorig jaar werd er slechts voor 94 megawatt bijgebouwd, een tiende. Dit jaar zitten we voorlopig aan amper 42 megawatt, nog geen twintigste. Het grootste probleem is dat niemand nog geïnteresseerd is om zonnepanelen op zijn dak te leggen. Maar ook de andere investeringen zijn de laatste twee jaar stilgevallen. Er is schrik om niet uit de kosten te geraken, klinkt het in de sector. (Belga)

   francis schutte
  • 2014-10-21 14:15:19

   @Johan De Cauwer: zonnepanelen en windmolens kunnen GEEN energie opwekken eens de netspanning uitvalt. Dus zelf met veel wind en veel zonneschijn is de opgewekte energie = ZERO als er geen netspanning is. [tenzij je een bijkomende installatie plaatst die ongeveer euro 50,000 kost]

  • francis schutte
   2014-10-21 14:13:09

   @Paul D'Hoker: er aan gedacht dat Groene Energie afhaakt net omdat dit NIET-RENDABEL is !? Groene en Rode rakkers hebben die Groen Energie gepromoveerd omdat het bijkomende banen creerde en hen toeliet stemmen te kopen. Na Duitsland haakte ook Spanje af omdat het overduidelijk werd dat GROENE ENERGIE = VERKWISTING is. Groen Energie is niets meer dan een lapmiddel om de kloof tussen Olie-energie en nukleaire energie te overbruggen, noch min, noch meer. Al de rest is PROPAGANDA !

  • Hugo COOLSAET
   2014-10-21 13:01:11

   @Paul D'Hoker: Mooi sprookje maar hoe zet je dat om in realistische termen. Ieder bedrijf heeft een eigen elektriciteitsproductie? Wat met de kostprijs, beschikbaarheid, milieu, betrouwbaarheid enz. ? Het is juist de grootschaligheid die er in het verleden voor zorgde dat er "normale" elektriciteitstarieven waren, de beschikbaarheid 100% was in alle omstandigheden en het milieuaspect aan bod kwam. Nu boert men wat in het wilde weg zonder te weten wat men eigenlijk aan het doen is en zonder een duidelijk sluitend uitrustingsplan met nefaste gevolgen op het vlak van prijzen en continuïteit. Plots is de CO2 impact van nieuwe gascentrales op het milieu niet meer belangrijk als men maar de nucleaire centrales kan uitsluiten. De relatieve onafhankelijkheid van nucleaire centrales inzake brandstof verliest men ook uit het oog en verkiest men (Russisch) aardgas. Betrouwbaarheid verzekerd tijdens de winter!

  • Paul D'Hoker
   2014-10-21 12:11:05

   Niet verwonderlijk dat er afgehaakt wordt. 1° Er is geen enkel duurzaam beleid rond alternatieve energie. Het enige dat vastgesteld wordt is een beschermen van het kapitaalkrachtig energie producerenden en een ontmoedigen van de particuliere producenten. Deze laatste zijn nochtans de sleutel voor een duurzaam energiebeleid. Als men inzet in een zo hoog mogelijk zelf produceren van energie, ook de ambachtelijke bedrijven zou men een veel kleinere bufferproductie moeten voorzien. Maar dat druist juist in tegen dat machtige apparaat waar onze politici (VDL) schatplichtig aan zijn. Conclusie: zo weinig durf en innovatie!

  • Hugo COOLSAET
   2014-10-21 09:54:35

   Het grote nadeel van zonnepanelen en windturbines is dat men niet op de opgewekte elektriciteit kan rekenen. Men moet dus altijd andere elektriciteitsbronnen achter de hand hebben om ingeval van ongunstige weersomstandigheden het dreigend tekort op te vangen. Hetgeen men jaren geleden in Denemarken en nu ook in Nederland heeft vastgesteld is dat men om deze tekorten op te vangen men alles wat maar elektriciteit kan opwekken opstart. Over het algemeen zijn het onrendabele en sterk milieu vervuilende productie-eenheden, die, als men het globale milieubeeldje maakt, er voor zorgen dat het geheel geen bijdrage levert tot een verbetering van het milieu, integendeel. Reden waarom Nederland de bouw van windturbines gaat terugschroeven. Waarom investeren in iets dat heel dure elektriciteit produceert, de economische waarde van de geproduceerde elektriciteit zelfs negatief kan zijn, overheidssubsidies nodig heeft om te overleven, totaal onbetrouwbaar is inzake beschikbaarheid , globaal gezien het milieu zwaarder belast dan de "klassieke" niet-hernieuwbare energiebronnen en door zijn subsidiemethode de investeringen in nieuwe klassieke en nucleaire centrales bij voorbaat totaal onrendabel maakt ?

  • Johan De Cauwer
   2014-10-21 09:32:57

   Tja, zonnepanelen. Ze verwekken energie wanneer mensen die niet verbruiken en belasten het net. Bovendien, en dat is nog het ergste, hebben ze elektriciteit nodig om te werken. Niet dat het op een winterse koude nacht veel zal uitmaken, het moment dat de stroomonderbrekingen verwacht worden. Want dan is er immers geen zon...

  • Albert Malomgré
   2014-10-21 09:30:30

   Dat komt door het wanbeleid van de vorige regering. Aanvankelijk kregen de mensen een TE grote premies voor de groenstroomcertifikaten en later praktisch niks meer ... wat een contradictie. Dit remt het plaatsen van zonnecellen sterk af waardoor ook een dalende tewerkstelling in die sector.

  • Hans Hoppe
   2014-10-21 09:22:48

   Ging die groene industrie niet zorgen voor 10000den duurzame banen ? Komaan...dat gezonneschijn en die windwaaiers zijn een flop. Zonder zware subsidie stellen die dingen niets voor.

  • Marc Baeyens
   2014-10-21 08:56:21

   Dat heeft alles te maken met het catastrofaal beleid van de regering Di Rupo voor wie enkel de 'Franstaligen niet mogen verarmen' en de uitdagingen in Vlaanderen 'links' liet liggen

  • Bron Trends.

  • Wel ik wil hierbij jullie hier iets vertellen. Ik had zaterdag iets gekocht in de Walen,ik had een afspraak gemaakt met die man dat ik na 22 uur,op Zondag het mocht halen.Ik rijd de A17 op van Kortrijk naar Doornik.
   Wat mij direkt opviel de A17,rechts was het percies kerstmis alles was er verlicht als een kerst boom.
   Links in Vlaanderen was alles heel donker,met hier en daar een klein pinkelende lichtje! Wat zijn wij toch arme Vlamingen?
  • Guido Claerhout.

   

   

   


  0 0

  212121 dam dam DDDDDDDD.jpg

  Wij gaan naar Brazilië, naar de ( Itaipu Dam ) gaan kijken?
   
  We go to Brazil, the ( Itaipu Dam ) look?
   
  Nós vamos para o Brasil, o ( Itaipu Dam ) veja?
   

  0 0

  133758 nadine NNNNNNNNNNNNNN.jpg

  Wij gaan even naar Wallonië,naar het witteelfjenhekjes gaan kijken, zij is heel special?
   
  Nous allons aller à la Wallonie à witteelfjenhekjes regard, elle est très spéciale?
   
   
   
   

  0 0

  Wat je zou moeten weten over de Ebola koorts? Het is een ernstige humane virusziekte veroorzaakt door het ebolavirus. De ziekte is zeldzaam en komt voor in de vorm van regionale uitbraken in landen in Midden-Afrika. De naam ebola komt van de gelijknamige rivier in Congo waar in 1976 een eerste uitbraak plaatsvond en ebola voor het eerst door Peter Piot herkend en aangetoond werd. De aandoening veroorzaakt een hoog sterftecijfer en er is geen specifieke behandeling of geneesmiddel beschikbaar tegen het virus. Bij de ebola-uitbraak in West-Afrika in 2014 wordt in zeer beperkte mate een experimenteel geneesmiddel getest dat werkzaam lijkt te zijn.
   
  Symptomen en ziekteverloop
   
  De incubatieperiode van ebola is 2 tot 21 dagen. Meestal ontwikkelt de patiënt na 7 dagen de eerste ziekteverschijnselen. Nadat de eerste symptomen: koorts, zeer zware hoofdpijn en sterke pijnscheuten zich voordoen, kan de ziekte snel verergeren.In het begin van de ziekte zal de patiënt niet-specifieke griepachtige symptomen vertonen, zoals keelpijn koorts en algemene malaise. Deze symptomen komen snel opzetten en verergeren snel. Hoofd-, spier- en gewrichtspijn, koorts met kouderillingen, geen eetlust en een zwaktegevoel zijn de meest voorkomende vroege symptomen.
  Een maculopapulaire, met vlekken gepaarde uitslag vertoont zich rond dag vijf van de infectie, voornamelijk op de romp. Deze uitslag is een weinig sensitief symptoom daar het slechts in ongeveer 15% van de gevallen voorkomt. Daarna volgen gastroïntestinale symptomen zoals buikpijn, overgeven en diarree. Tekenen van aantasting en bloeding van de slijmvliezen zijn: bindvliesontsteking, moeilijk en pijnlijk slikken en bloedingen van verschillende plaatsen van het maag-darmstelsel. Bloedingen van slijmvliezen en in de intraveneuze toegangsweg komen in de helft van de gevallen voor. In verdere fase kunnen bloedingen, myocarditis en longoedeem voorkomen.In de tweede ziekteweek ziet men in de regel het begin van klinisch herstel óf een verdere klinische verslechtering met diffuse intravasale stolling, algeheel orgaanfalen en shock. Wanneer de patiënt aan de infectie overlijdt, gebeurt dit meestal in de tweede week. Het klinische herstel duurt lang. Gedurende deze periode ziet men regelmatig complicaties zoals orchitis,hepatitis, artralgie, myelitis en uveïtis.
   
  Besmettingen.
   
  Het virus is via alle lichaamssappen overdraagbaar. De versie die in Congo-Kinshasa voorkomt, kan waarschijnlijk via direct contact met de patiënt, door verpleging, of contact met het dode lichaam worden verspreid. Niet iedereen die besmet is met het virus overlijdt hieraan; de mortaliteit ligt naar schatting rond de 70%. Naar alle waarschijnlijkheid spelen individuele factoren zoals de gezondheid en genetische aanleg een rol bij de gevoeligheid voor het virus. Ebola werd voor het eerst wetenschappelijk geregistreerd in 1976. Sinds die uitbraak en tot aan de uitbraak in 2014, zijn er ongeveer 20 verschillende kleinere uitbraken geweest.Tot de uitbraak van de ziekte in 2014 in de West-Afrikaanse landen Guinee en Liberia stierven er per uitbraak niet meer dan een paar honderd mensen. Desalniettemin werd het ebolavirus maandenlang onderwerp van gesprek toen in 1995 er in Congo-Kinshasa weer een uitbraak plaatsvond. Begin 2005 vond een uitbraak van ebola plaats in Etoumbi.Vleermuizen zijn de waarschijnlijkste bron voor filovirussen. De virussen zijn aangetroffen in verschillende vleermuissoorten die in Afrika leven. Zij verspreiden het virus onder meer via hun ontlasting. Verschillende dieren in het Afrikaanse tropische regenwoud kunnen met het virus worden besmet, zoals chimpansees gorilla's en antilopen. Als mensen deze dieren slachten en eten, kunnen zij het virus ook krijgen.
   
  Epidemieën 2007
   
  In augustus 2007 heeft de Wereldgezondheidsorganisatie WHO een uitbraak van ebola geconstateerd in de Congolese provincie West-Kasaï. Minstens 167 mensen zouden zijn bezweken na besmet te zijn met het ebolavirus.
  Op 29 november 2007 werd bekend dat in het district Bundibugyo in Oeganda op 10 november een ebola-uitbraak heeft plaatsgevonden.Bij deze uitbraak gaat het om een tot op heden onbekende variant van het virus.Deze nieuwe variant heeft als kenmerk dat hij minder (externe) bloedingen veroorzaakt, daarentegen lijkt het vooral een dodelijke variant te zijn door de koorts die het virus veroorzaakt. Door deze nieuwe variant zijn tot nu toe 22 doden gevallen.
   
  Op 2014
   
  De uitbraak van 2014 startte naar alle waarschijnlijkheid bij een jongetje van 2 en zijn moeder uit de Guinese regio Guéckédou op 2 december 2013. In maart 2014 stierven zeker 111 mensen in Guinee aan het virus en zijn er 127 geregistreerde geïnfecteerden.[ Ook in buurland Liberia werden eind maart 2014 twee besmettingen met het virus vastgesteld.Op 10 april 2014 werd vastgesteld dat er twee personen besmet zijn met ebola in Marokko, wat erop wees dat het virus zich verder verspreidde. In juni 2014 telde men al 759 besmettingen waarvan 468 met een dodelijke afloop. Op 22 september 2014 waren er volgens de WHO al 5843 besmettingen bekend, waarvan 2803 patiënten zijn overleden. In Spanje is een besmette missionaris overleden aan de ziekte. Op 2 oktober 2014 liet de Wereldgezondheidsorganisatie weten dat het dodental reeds was opgelopen tot 3338 en het besmettingsaantal reeds 7178 bedroeg. Ondertussen zijn er al meer dan 4400 mensen overleden aan ebola. Het werkelijke aantal besmettingen ligt waarschijnlijk vele malen hoger, omdat simpelweg niet alle gevallen kunnen worden geregistreerd vanwege de omvang van de epidemie.
   
  Vaccinatie en medicatie.
   
  Antivirale middelen voor mensen die besmet zijn met ebola zijn in ontwikkeling. Nadat het virus in de Verenigde Staten in 1989 bij apen was geconstateerd is men hiernaar op zoek geweest. Na jaren van laboratoriumonderzoek is een vaccin gevonden dat bij muizen en waarschijnlijk ook bij apen werkt. Dit is echter nog niet volgens vastgelegde procedures op mensen getest. Zowel het Leidse bedrijf Crucell als het Canadese Tekmira Pharmaceuticals zijn ver met de ontwikkeling van een vaccin. Op 12 augustus schonk de Canadese regering aan de WHO ruim 1000 doses van haar experimentele Ebola-vaccin VSV-EBOV. Het vaccin was alleen nog getest op apen.Begin augustus 2014 werd bekend dat twee Amerikanen, dr. Kent Brantly en Nancy Writebol, met succes behandeld zijn met het experimentele intraveneuze medicijn, een mengsel van drie monoklonale antilichamen, die na besmetting van muizen via de tabaksplant Nicotiana benthamiana kunnen worden verkregen, genaamd ZMapp. Ook de Spaanse priester Miguel Pajares is inmiddels behandeld met het experimentele middel. Het middel was nog in de testfase bij dieren, maar is vanwege de ernst van de ziekte toch toegepast op drie doodzieke mensen en lijkt meteen veelbelovend te zijn. Op 12 augustus overlijdt de Spaanse priester Miguel Pajares alsnog. Hij was al ernstig verzwakt voordat het medicijn werd toegediend. Op 12 augustus maakte het bedrijf Mapp Bio bekend de kleine voorraad aan ZMapp gratis naar Liberia te sturen. Drie lokale dokters leken daar met succes te zijn behandeld, maar één van hen is toch overleden.
   
  Het middel TKM-Ebola, dat de FDA eerder in 2014 verbood toe te passen bij gezonde vrijwilligers, werd op 7 augustus vrijgegeven voor gebruik bij besmette personen. Het geneesmiddel hindert de RNA-synthese van het virus en belet zo de aanmaak van ziekmakende eiwitten.
  Van de reeds bestaande geregistreerde geneesmiddelen bleek clomifeen veelbelovend in besmette muizen, evenals het verwante toremifene. Ook het niet geregistreerde favipiravir was werkzaam tegen het virus in studies in vitro en met besmette muizen.Ook brincidofovir, een prodrug, ontwikkeld tegen andere virussen en in fase-3 onderzoek, wordt momenteel uitgeprobeerd. In Liberia is met relatief succes lamivudine gebruikt. Dat middel is al geregistreerd bij HIV-infecties.Er zijn geen gevallen bekend van personen die na het genezen van dit virus een tweede keer ziek zijn geworden. Gelet op het geringe aantal besmettingen per uitbraak is dat ook niet verwonderlijk. Het is hierdoor echter niet duidelijk of het menselijk immuunsysteem op termijn zichzelf afdoende tegen het virus kan beschermen, zoals bij een gewone griep wel het geval is. Wel zijn gevallen beschreven van besmette personen die herstelden na bloedtransfusie met bloed van lotgenoten die eerder de ziekte hadden overleefd.In Liberia zal in november 2014 een dergelijk serum klaar zijn voor gebruik.

  0 0

  2014-10-NAIROBI SSSSSSSSSSS.jpg

  Wij gaan vluchtig naar Nairobi de hoofdstad van Kenia.De taal is Somalis.

   

  We willbriefly to Nairobithe capital ofKenia.DelanguageSomalis.

   

  Qaali ladan ha i riiqin jawaabtii heeskii ha i raadsan mursal muse yutube.

   

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5TjFyoNjODE

   

  0 0

  Untitled 111111111111v VVVV (1023 x 726).jpg

  Het koninklijk volkslied van het Koninkrijk Thailand.
   
  The king's anthem of the Kingdom of Thailand
   

  0 0

  MIJN LIEFST VRIENDIN OP AARDE GUIDO.jpg

  Hier zie je mijn beste vriendin,van meer dan vijftig landen,ze is koninklijke adviseur in Thailand.Je ziet haar op de film bij de koning.
   
   
  Here you see my best friend,more than fifty countries, she's royal adviser in Thailand.You can see her on the film with the king.
   
   

  0 0

  TTTTTTTDDDDDDGuido.jpg

  Beste vrienden,al die films hieronder over Thailand, zijn nog nooit gezien in Europa en zeker niet in Belgie. Kijken jullie maar hoe veel maal die fims zijn bekeken.Zelfs in Thailand hebben ze die films noch nooit gezien?De volgende maal gaan wij naar Egypte, meer bepaald naar Alexandrië,daar woont mijn vriendin Malaka. 
   
  Dear friends, all those movies below in Thailand, have never been seen in Europe and certainly not in Belgium.You look but how fims are many times viewed.They have even seen in Thailand films or never?The next time we go to Egypt,especially to Alexandria,there lives my girlfriend Malaka.  
   

  0 0

  NASA SAAAAAAAA.jpg

  Vandaag 72 mails van de Nasa gekregen,ik heb er willekeurig mail uit genomen,en hier is de mail ?
   
   
  Today received 72 emails from Nasa, I randomly mail taken out, and here's the mail?
   
   

  0 0

  2014-DDDDDDDDDDDXXXXXXXXXXX.jpg

  Hallo beste vrienden,wij gaan het wat romantischer maken?
  Sluit maar de Computer aan op uw Televisie,en dan vollen bak beeld en geluid.
   
   
  Hello dear friends, we are going to make it more romantic?
  Connect only the computer to your TV, and then fulling fry picture and sound.
   

  0 0

  _163123vvvvvvvvvvvvguido.jpg

  Lieve vrienden hebben mij gevraagd,eens wandelingen door Belgie te maken. En hier zijn ze dan?
   
   
  Chers amis me demandent de faire encore des promenades à travers la Belgique. Et ils sont ici!
   
   
  Dear friends have asked me to make even walks through Belgium. And here they are!
   
   
  Liebe Freunde haben mich gefragt, damit auch Spaziergänge durch Belgien. Und hier sind sie!
   
   
   

  0 0

  818DDDDDDDDDDDDDDXXX.jpg

   Wij blijven op de romantische toer,we gaan naar Laura Pausini luisteren in Italië.
   
  Proseguiamo il tour romantico,andiamo a Laura Pausini ascoltare in Italia.
   
  We continue on the romantic tour,we go to Laura Pausini listen in Italy.
   

   

   

  0 0
 • 10/30/14--18:26: Wij gaan naar Zweden?
 • 2014-10-31abba BBBBBB Guido.jpg

  Wij gaan naar Zweden,dat is lang geleden,dat wij Abba hoorden?
   
  We go to Zweden, that's a long time since we heard Abba?
   
  Vi går till Sverige, det är länge sedan vi hörde Abba? 
   

  0 0

  plaatsnijden PPPPPPPPPPPPPPP.jpg

  Wij gaan kijken naar zware industriële machines,veel kijkgenot?
   
  We are going to look at heavy industrial machinery, lots of viewing pleasure?
   
  Nous allons nous pencher sur l'équipement industriel lourd, beaucoup de plaisir visuel?
   
  Wir werden in Zukunft an schweren Maschinen, viel Sehgenuss aussehen?
   
   
   
   
   
   
   
   

  0 0

  Orthodontiepraktijk Aerts is niet geconventioneerd.Dit betekent dat we in principe vrij onze erelonen  bepalen. Dit is trouwens het geval voor omzeggens alle orthodontisten.Het betekent echter niet dat er willekeurige tarieven worden gehanteerd. Bij het begin van een orthodontische behandeling wordt een geschreven honorariumoverzicht meegegeven. Zo weet U vooraf wat de behandeling gaat kosten.De kosten van een orthodontische behandeling worden bepaald door verschillende factoren, o.a. de gebruikte apparatuur, de behandelingsduur en ook voor een deel door de moeilijkheidsgraad van een behandeling.

  Vroegtijdige orthodontische behandeling.

  Voor een vroegtijdige orthodontische behandeling wordt een forfaitair bedrag van 468,-Euro aangerekend. Hiervan krijgt U 349,32,-Euro vergoed door uw mutualiteit. De terugbetaling gebeurt in 2 schijven.Een orthodontische behandeling na de leeftijd van 9 jaar wordt door de mutualiteit enkel terugbetaald als er een aanvraag gebeurde voor de leeftijd van 15 jaar. Deze aanvraag wordt door ons opgesteld.Een deel van de behandeling wordt terugbetaald door de ziekteverzekering, en is voor alle patiënten gelijk.Meestal  betaalt het ziekenfonds nog een bijkomende tegemoetkoming. Deze verschilt van mutualiteit tot mutualiteit, en varieert tussen 370,- en 800,- Euro.Patiënten met een welbepaalde gebitsafwijking kunnen daarenboven nog genieten van een verhoogde tussenkomst. Het betreft hier patiënten met een aangeboren gelaatsafwijking, zoals o.a. een verhemeltespleet, of aangeboren afwezigheid van meerdere tanden.Sinds enkele jaren zijn er ook een aantal privé-verzekeringen die de kosten voor een orthodontische behandeling terugbetalen. Deze verzekering moet U uiteraard zelf afgesloten hebben, soms ook via de werkgever.Voor de juiste tussenkomst voor  een orthodontische behandeling kan U zich best informeren bij uw ziekenfonds of verzekeraar.

  Orthodontische behandeling met uitsluitend uitneembare apparatuur.

  In zeldzame gevallen kan een orthodontische behandeling gebeuren met uitsluitend een uitneembare beugel. De kosten hangen af van het soort apparaat en de duur van de behandeling. Een uitneembare beugel kost tussen 305,-  en 432,- Euro. De maandcontroles kosten 33,5- Euro. Hiervan wordt een deel door uw ziekenfonds terugbetaald.

  Orthodontische behandelingen met vaste apparatuur.

  Voor een behandeling  met vaste apparatuur (blokjes) wordt een forfaitair bedrag aangerekend. Een gemiddelde behandeling duurt ongeveer   2  jaar en kost 2776,-Euro. Hierin is de contentie-apparatuur al inbegrepen.Dit ereloon wordt in 3 tot 4 schijven betaald.  Uiteraard wordt hiervan  een deel door uw ziekenfonds of verzekering terugbetaald. De vooronderzoeken en radiografieën zijn niet inbegrepen.Bijkomende apparatuur zoals activators, schroefjes of veren worden bijkomend afgerekend.Hiervoor wordt geen ereloon gevraagd, enkel de kostprijs van het materiaal.Voor zeer korte en eenvoudige behandelingen wordt een individueel tarief afgesproken.

  Orthodontische behandelingen met linguale apparatuur.

  Linguale apparatuur (blokjes aan de binnenkant van de tanden ) is vrij duur. Deze extrakosten worden verrekend bij het begin van de behandeling.Het totale ereloon voor een behandeling met linguale apparatuur (INCOGNITO of HARMONY) in de bovenkaak, en gewone ( cosmetische)blokjes in de onderkaak bedraagt 4870,-Euro.Een behandeling met linguale blokjes boven en onder kost  6336,- Euro.Er bestaat ook eenvoudige linguale apparatuur, waarmee echter enkel  eenvoudige en beperkte tandcorrecties kunnen worden uitgevoerd. Hiervoor worden de kosten individueel bepaald in functie van de behoeftes van de patiënt. De behandelingskosten voor een eenvoudige behandeling zijn ongeveer dezelfde als voor een behandeling met gewone zichtbare blokjes, met een supplement van 529,-Euro per tandenboog.


  0 0

  sint helena 1.jpg XXXXXXXX.jpg

  Sint-Helena
   
  Locatie
   
  Land Brits overzees gebied
  Eilandengroep Sint-Helena
  Locatie Atlantische Oceaan
   
  Algemeen
   
  Oppervlakte 122 km²
  Inwoners 4255 (2008)
  Hoofdplaats  Jamestown
  Lengte 15 km  Breedte 11 km
  Hoogste punt Diana’s Peak (823 m)
   
  Detailkaart
   
  Saint Helena Airport is noch niet aangelegt. 
  Sint-Helena is een eiland in het zuiden van de Atlantische Oceaan, 2800 km ten westen van de Afrikaanse kust. Het is onderdeel van het Brits overzees gebiedsdeel Sint-Helena, Ascension en Tristan da Cunha en economisch volledig afhankelijk van het Verenigd Koninkrijk. De inwoners van Sint-Helena noemen zichzelf 'Saints'. De bevolking is ontstaan uit drie bevolkingsgroepen: Afrikaanse slaven, Chinese arbeiders en Engelse kolonisten.
   
  Toegang
   
  Het eiland kan slechts over zee bereikt worden, want er is op dit moment geen vliegveld op het eiland. De Britse overheid heeft in 2011 besloten om een internationale luchthaven aan te leggen op het eiland. Bedoeling is om het eiland een economische en toeristische boost te geven. Het vliegveld krijgt de naam Saint Helena Airport. De aanleg is gestart in 2013 en het vliegveld zou tegen 2015 voltooid moeten zijn. Voor de bouw wordt 1000 ton rivierzand en 1000 ton duinzand geïmporteerd uit Namibië.
   
  Geschiedenis
   
  Het eiland werd in 1502 ontdekt door de Portugees João da Nova. Het eiland werd geclaimd door de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden van 1645 tot 1659. In 1658 stichtte de British East India Company Jamestown en nam ze bezit van het eiland. In 1673 veroverden de Nederlanders wederom het eiland, maar ze werden twee maanden later weer door de Engelsen verdreven. Het eiland is daarna altijd in Engelse handen gebleven.
  Sint-Helena is vooral bekend doordat Napoleon Bonaparte er de laatste jaren van zijn leven in ballingschap heeft doorgebracht. Het (door het momenteel ontbreken van een vliegveld) beperkte toerisme van het eiland legt nog steeds grote nadruk op dit historische feit. Zijn residentie, Longwood House, is tegenwoordig als museum te bezichtigen. Sedert de opening van het Suezkanaal heeft Sint-Helena bijna alle strategische waarde verloren.Door het ontbreken van werkgelegenheid en de lage lonen op het eiland verlaten veel Saints het eiland om op Ascension of in Engeland te gaan werken. De bevolking neemt daardoor in aantal snel af, van meer dan 5000 aan het einde van de 20e eeuw naar minder dan 4300 inwoners in 2008. In 2002 kregen de Saints hun eerder ontnomen volledig Brits staatsburgerschap terug.
   
   
   

  0 0

  201hawaii HHHHHH XXX.jpg

  Wij surfen virtueel naar Hawaii,kijk maar eens mee?
   
  We surf virtual to Hawaii, just look it?
   
   
   

  0 0
 • 11/19/14--02:43: Beste vrienden.
 • GUIDO PILOOT VAN NASA (649 x 768).jpg

  Beste vrienden, ik heb gisteren Zondag bij mensen van boven de vijftig jaar, een willekeurige test gedaan hoe ze uiteindelijk
  met hun computer kunnen werken? Voor negentig procent kunnen ze niets? Zo zal ik hier bepaalde dingen zo veranderen
  dat ze er mogelijks toch iets van begrijpen.
   
  Dear friends, I have Sunday at people over fifty years, a random test done yesterday how she finally can work with their computer? Ninety percent they can not? So I will here as certain things change they possibly still be able to understand anything.
   
  Chers amis, je suis dimanche à personnes de plus de cinquante ans un test aléatoire fait hier comment elle a finalement peuvent travailler avec leur ordinateur? Quatre-vingt dix pour cent qu'ils ne peuvent pas? Je vais donc ici que certaines choses changent ils peut-être toujours en mesure de comprendre quoi que ce soit.
   
  Liebe Freunde, ich habe Sonntag um Menschen über 50 Jahre, eine Zufallstest gemacht gestern wie sie schließlich
  können mit ihrem Computer arbeiten? Neunzig Prozent können sie nicht? Also werde ich hier als bestimmte Dinge ändern
  sie möglicherweise noch in der Lage, etwas zu verstehen.
   
  Queridos amigos, tengo el domingo a las personas de más de cincuenta años una prueba aleatoria realizada ayer cómo ella finalmente puede trabajar con su equipo? El noventa por ciento que no se puede? Así que voy a cambiar aquí como ciertas cosas que posiblemente todavía sea capaz de entender nada.

older | 1 | .... | 21 | 22 | (Page 23) | 24 | 25 | .... | 28 | newer